vineri, 18 martie 2011

Prietenii mei necuvantatori

Hello!

Este liber la week-end, la distractie, la plimbari prin parc (cu toate ca vremea este inorata - dar nu asta conteaza, ci cum va simtiti voi - acolo se afla soarele).

Azi o sa va prezint prietenii mei necuvantatori.

O sa incep cu Pussy - pisicuta simandicoasa care nu prea stie sa fie mamica, nu stie sa se joace decat cum vrea ea, ea este o doamna care trebuie lasata in pace, in ritmul si in stilul ei. Nu ii plac privirile indiscrete ale celorlalti si nu este prea prietena cu nimeni, decat cu ea insasi. Vine la tine cand vrea ea si sta atata cat vrea ea.

Next in line: Teddy - el este ceva cu totul si cu totul special. Este un grasan si jumatate, cu niste ochi verzi superbi si mari, ager ca o gazela, bland ca un mielusel, dar care musca ca un caine. Pasiunile lui sunt mancarea si fuga pe scari - cu conditia sa vina cineva in urma lui. Ii place la nebunie sa fuga pe scari si sa se tavaleasca in praf ca un mic taran. Are un instinct matern foarte bine dezvoltat. El ar fi fost o "mamica" extraordinara.



Urmatorul este motanul de Constanta, Mickey Mouse, Tigrul Bengalez, cel mai mic si cel mai rasfatat. Un sperios si jumatate, dar care se da mare vanator din spatele ferestrelor. Ii plac la nebunie caldura si soarele, si cum vede o raza vine si face scandal sa fie scos in balcon, chiar daca afara sunt -10 grade, nu conteaza, este soare? atunci este de iesit afara. El are mai multe pasiuni, printre care se numara mingiutele, penele, sosetele si dresurile. Toate sunt bune de joaca.


El este cel pe care Teddy isi exerseaza instinctele materne. Sunt cei mai buni prieteni, desi nu as fi zis cand l-am adus acasa. Se joaca impreuna, dorm impreuna, Mickey Mouse a invatat sa manance intr-un stil cu totul aparte de la Teddy - pozitia culcat.

Este adevarat, sunt pisici, dar fiecare are personalitatea ei, fiecare se comporta intr-un anumit fel, fiecaruia ii place altceva, fiecare cu propriul caracter. Sunt niste sufletele care merita respect, consideratie, care merita sa fie iubite si ingrijite, sunt niste fiinte care ne aduc zambetul pe buze in zilele mai putin insorite, care ne asteapta seara cand ajungem obositi si stresati acasa, care stiu cand suferim, cand ne doare ceva, cand plangem, cand suntem tristi si asa cum sunt ele incearca sa ne aduca o raza de soare in viata, sa ne aline durerile si suferintele chiar si cu o nazbatie sau cu caldura si moliciunea blanitei lor cand ni se aseaza in brate. Aceste suflete dau totul neconditionat si nu asteapta decat iubire, grija si o mangaiere din partea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu