duminică, 5 ianuarie 2014

Frigarui din pui cu ardei gras

Nu e chiar de sarbatoare, dar se potriveste duminica pentru un pranz mai usor.

Ingrediente (pentru 4 portii):

700g piept de pui
2 - 3 ardei grasi sau gogosari
sare, piper proaspat macinat
2 linguri ulei
sos de rosii cu usturoi

Carnea se spala, se curata de pielite si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper, iar ardeiul gras spalat si curatat se taie bucati.

Pe bete de frigarui putin umezite se infig alternativ bucati de carne si ardei gras. Se stropesc cu putin ulei si se frig pe gratarul foarte bine incins, cate 10 min pe fiecare parte (sau in tigaia de teflon).

Frigaruile se servesc imediat cu sos de rosii si usturoi alaturi de o salata de sezon.

Pentru sosul de rosii - se curata de pielite si se paseaza 2 - 3 rosii in functie de marime si se amesteca cu 3 - 4 catei de usturoi pisati. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar (zaharul taie din aciditatea rosiei).


 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu