duminică, 5 martie 2017

Salata curcubeu

Ce luati maine la birou? Ca dupa weekend va propun sa pregatiti o salata. Si daca v-ati cam plictisit de traditionala salata cu rosii, castraveti si branza va propun o salata ceva mai colorata, cu o alta textura si un gust cu totul diferit.

Ingrediente (pentru 2 - 4 portii):

1 salata verde mijocie
1 castravete mic
1 morcov mic
3 rosii curatate de pielita (sau o cutie de rosii cherry)
1 cutie mica de porumb
3 linguri de fulgi de migdale
Dressing: iaurt
                sare, piper
                ulei de masline
                zeama de lamaie
                marar
                1 - 2 catei de usturoi

Se prepara dressing-ul - se amesteca iaurtul cu uleiul de masline si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper si marar tocat iar la final se adauga usturoiul tocat marunt sau pisat.

Salata se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Castravetele se curata si se taie in baghete mici sau felii subtiri dupa preferinta. Morcovul se curata si se da prin razatoarea mare.

Se amesteca castravetele, rosiile si porumbul scurs, intr-un castron mare, se adauga salata si dressing-ul deja pregatit. Se presara deasupra morcovul si fulgii de migdale.

Se lasa pentru 10 minute si apoi se serveste.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu