Ingrediente (pentru 2 - 4 portii):
1 salata verde mijocie
1 castravete mic
1 morcov mic
3 rosii curatate de pielita (sau o cutie de rosii cherry)
1 cutie mica de porumb
3 linguri de fulgi de migdale
Dressing: iaurt
sare, piper
ulei de masline
zeama de lamaie
marar
1 - 2 catei de usturoi
Se prepara dressing-ul - se amesteca iaurtul cu uleiul de masline si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper si marar tocat iar la final se adauga usturoiul tocat marunt sau pisat.
Salata se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Castravetele se curata si se taie in baghete mici sau felii subtiri dupa preferinta. Morcovul se curata si se da prin razatoarea mare.
Se amesteca castravetele, rosiile si porumbul scurs, intr-un castron mare, se adauga salata si dressing-ul deja pregatit. Se presara deasupra morcovul si fulgii de migdale.
Se lasa pentru 10 minute si apoi se serveste.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu