luni, 20 iunie 2016

Salata de fasole verde cu mozzarella

Alta zi, alta salata, de data aceasta vedeta este fasolea verde :).

Este o salata gustoasa din care nu lipsesc legumele, dar care pe langa acestea contine si ansoa care aduce un plus de savoare, dar si proteine.

Ingrediente (pentru 4 portii):

500g fasole verde
200g mozzarella proaspata
6 file de ansoa
5 linguri ulei de masline
3 linguri otet balsamic
sare, piper negru proaspat macinat

Fasolea verde se curata, se spala si se fiebe intr-o cratita cu apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert circa 10 minute, nu trebuie sa se inmoaie prea tare. Dupa ce a fiert, fasolea se scurge si se lasa la racit.

Mozzarella se taie cubulete, iar ansoa file se taie fasii.

Se amesteca otetul cu sare, piper proaspat macinat, se adauga fasiile de ansoa si uleiul de masline. Intr-un castron se amesteca fasolea verde cu mozzarella, iar apoi se toarna sosul.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu